Op dinsdagavond 29 maart van 20.00 tot 22.15 organiseert de Tafeltennisbond op verzoek van TTV Return Oss de trainersworkshop Table Stars Challenge. De workshop vindt plaats bij TTV Return Oss in Oss en wordt gegeven door Sven Groot (Tafeltennisbond). Jeugdtrainers van andere verenigingen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis workshop. 

Over Table Stars Challenge
Tafeltennistrainers kunnen het lesprogramma Table Stars Challenge inzetten om beginnende jeugdspelers de basisvaardigheden van de tafeltennissport bij te brengen. Met Table Stars Challenge leren de kinderen de basistechniek tafeltennis, de bijbehorende spel- en gedragsregels en ze leren hoe je een wedstrijd kunt tellen én spelen. Wil je net als Return Oss een Table  Stars trainersworkshop bij jou in de omgeving? Neem dan contact op via groot@tafeltennis.nl

Over de workshop
In de workshop leer je alles over Table Stars Challenge en het lesgeven aan jonge jeugdspelers. De workshop neemt ongeveer 2 uur in beslag, het grootste deel van de workshop vindt plaats in de zaal. De workshop is geschikt voor trainers met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor licentiebehoud.

Aanmelden
Wil je meedoen aan deze workshop? Meld je dan aan uiterlijk dinsdag 22 maart aan door je naam, vereniging, bondsnummer en trainerslicentie (als je die hebt) op de mail te zetten naar groot@tafeltennis.nl.

Wanneer: Dinsdag 29 maart 2022
Waar: Return Oss
Adres: Amsteleindstraat 108A, 5345 HB Oss
Tijd: 20.00 – 22.15 (19.45 inloop)

Corona maatregelen
We hanteren de maatregelen van de overheid. Op dit moment betekend dat deelnemers bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs dienen te laten zien, de deelnemers ontvangen bij binnenkomst een gratis kopje koffie/thee.