Calendar

feb
27
zo
3e RRT-Noord-Brabant Henk van Rijn toernooi
feb 27 hele dag

Het 3e RRT-Noord-Brabant Henk van Rijn toernooi vindt plaats op 27 februari 2022 in Boxtel bij Taverbo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van Eijndhoven, e-mail: erwin.anita@kpnmail.nl.

mrt
19
za
Para Ranglijsttoernooi Duiven (afgelast)
mrt 19 hele dag

Update 11 januari:
Het Para Ranglijst Toernooi in Duiven op 19 maart 2022 gaat helaas niet door. Het bestuur van de organiserende vereniging heeft besloten het niet door te laten gaan. De vooruitzichten zijn niet rooskleurig en langer wachten kan niet omdat de organisatie opgestart moet worden.

Mogelijk wordt deze datum benut om het toernooi van Doing-Zoetermeer te spelen. Meer informatie daarover volgt zodra meer bekend is.

mei
15
zo
4e RRT-Noord-Brabant Henk van Rijn toernooi
mei 15 hele dag

Het 4e RRT-Noord-Brabant Henk van Rijn toernooi wordt gespeeld op 15 mei 2022. De locatie is: Never Despair in Den Bosch.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van Eijndhoven, e-mail: erwin.anita@kpnmail.nl.

NJK Para
mei 15 hele dag

Het NJK Para wordt gespeeld op 15 mei 2022. Meer details volgen.

mei
22
zo
Para Ranglijsttoernooi in Zoetermeer
mei 22 hele dag

Op zondag 22 mei 2022 is er een Para Ranglijsttoernooi bij Taverzo in Zoetermeer. Het para-tafeltennistoernooi vindt plaats bij Taverzo in Zoetermeer. Meer informatie volgt over dit toernooi.

 

 

jun
10
vr
Special Olympics Nationale Spelen @ Twente
jun 10 – jun 12 hele dag

Van 10 tot en met 12 juni 2022 vinden in Twente de Special Olympics Nationale Spelen plaats.

De organisatie verheugt zich nu al op de komst van duizenden G-sporters, coaches en begeleiders. Twente wil gaan voor een impactvolle Spelen. Maar liefst 25 takken van sport staan op het programma (zie bijlage voor de speelsteden): bowlen, judo, atletiek, hockey nationaal en internationaal, handbal, beachvolleybal, volleybal, wielrennen, dans, gymnastiek, badminton, paardrijden, zwemmen, inline skaten, triathlon, golf, tennis, voetbal, tafeltennis, korfbal, basketbal, bocce, MATP en zeilen.

Het onderdeel ‘tafeltennis’ zal plaatsvinden op zaterdag 11 juni ‘22 en zondag 12 juni ‘22 bij Sporthal de Fakkel, Gronausestraat 107 – gem Losser.
De wedstrijdorganisatie zal in handen zijn van Oud Smash o.l.v. Jurgen Schiphorst.

Meer informatie is te lezen op: https://specialolympics.nl/nationaal/nationale-spelen-2022-twente/

Vanaf 12 januari kunt u de inloggegevens aanvragen. Deze inloggegevens zijn nodig om vanaf 16 februari 12:00 uur de deelnemers in te schrijven.

De verwachting is dat we weer een prachtig Nationaal Special Olympics sportevenement kunnen organiseren. Echter volgen wij daarbij ook nauwgezet de ontwikkelingen rondom COVID-19. Naast alle ins en outs rondom het toernooi mag u van ons verwachten dat we u blijven informeren over de actuele geldende richtlijnen en maatregelen waar we rekening mee moeten houden.

Langs deze weg laten wij u nu alvast weten dat wij de deelnemersbijdrage zo laat als mogelijk facturen en in het uiterste geval wij u de deelnemersbijdrage in zijn geheel terugbetalen.  Als Twentse organisatie vinden wij dat we moeten blijven omzien naar elkaar, noaberschap zoals we dat hier noemen. Met elkaar zetten we de schouders eronder en blijven we positief perspectief bieden. We gaan er maximaal voor en kijken er enorm naar uit om met elkaar in juni om welverdiend en mooi sportfeest met elkaar te houden.

Klik hier om je inloggegevens aan te vragen en voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

 

jun
11
za
NK Paratafeltennis
jun 11 hele dag

Het NK Paratafeltennis is op 11 juni 2022. Meer details volgen.