Dag jeugdige tafeltennisliefhebber! Ben jij een tafeltennisspeler/speelster tussen de 12 en 16 jaar oud die het leuk lijkt om video’s te maken tijdens het grootste tafeltennisevent van Nederland? Dan hebben we plek voor jou op het NK Tafeltennis 2020 in Zwolle!

Op de finaledag van het nationale Nederlands Kampioenschap tafeltennis in Landstede Sportcentrum in Zwolle zoeken we namelijk een enthousiaste junior reporter die het leuk vindt om achter de schermen mee te lopen tijdens het NK Tafeltennis op zondag 1 maart 2020. Als assistent van onze media-afdeling krijg je een kijkje achter de schermen, krijg je de kans om spelers, trainers, vrijwilligers en fans het hemd van het lijf te vragen in leuke video’s en vlogs en kijk je natuurlijk spannende finales op de beste plekken in het stadion!

Onze Junior NK Reporter is:

  • Een jeugdige tafeltennisser/tafeltennisliefhebber tussen de 12 en 16 jaar oud
  • Iemand die niet verlegen is en het leuk vindt om iedereen te interviewen
  • Een jongen of meisje die het gaaf vindt om de finaledag van het NK Tafeltennis bij te wonen die samen met zijn of haar papa, mama en/of een andere begeleider aanwezig kan zijn in Zwolle op zondag 1 maart
  • Iemand die het leuk vindt om video’s en vlogs te maken met zijn/haar eigen telefoon/camera, die we misschien ook wel plaatsen op het Youtube kanaal, de website en social media accounts van de Nederlandse Tafeltennisbond!

Aanmelden
Voor welke jonge tafeltennisspeler klinkt dit als een ideale dag? Leg dan voor zaterdag 15 februari in een mailtje naar media@tafeltennis.nl uit waarom je graag onze junior reporter wilt zijn en wie weet zien we je in Zwolle!