Het is ondertussen al onlosmakelijk met elkaar verbonden: het NK Tafeltennis en het NTTB verenigingscongres. Ook in 2020 organiseren we op de zaterdag van het NK Tafeltennis een inspirerende dag voor onze bestuurders. Net als vorig jaar richten we ons op zaterdag 29 februari ook richten tot de (technische) kaderleden/vrijwilligers van jouw vereniging.

Op basis van de feedback die we na het vorige congres ontvangen hebben, richten we het programma flexibeler in en ruimen we veel tijd in om écht met elkaar in gesprek te gaan en tot concrete acties te komen. Het is dit jaar mogelijk om in te schrijven voor losse onderdelen van het congres. Rondom lunchtijd organiseren we een plenair gedeelte met een korte presentatie waarin we ingaan op de belangrijkste ontwikkelingen. Tevens is er tijdens de lunch volop ruimte om te netwerken met collega kaderleden. Door het flexibele programma is er nu meer ruimte voor het kijken naar NK-wedstrijden en de side-events zoals het Jeugdklassentoernooi. Zowel bestuurders als (technisch) kaderleden/vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor de workshops of inspiratiesessies. Je bent in die zin baas over je eigen planning van de dag. Deelname aan het congres, inclusief toegang tot de NK, is gratis voor NTTB-leden die als bestuurslid of kaderlid/vrijwilliger actief zijn binnen hun vereniging of voor hun afdeling. Deze 10e editie heeft als thema:

‘Van inspiratie tot implementatie’ Learn – Share – Act’

De workshops in eerdere edities van het congres waren heel erg gericht op inspireren en op het uitwisselen van kennis en goede voorbeelden. We gaan nu een stap verder en zetten vol in op het toepassen bij je eigen vereniging. Het stopt niet bij de workshop, dit is slechts een begin. We kunnen je helpen om de verworven inzichten om te zetten in uitvoering. Na de workshop ga je naar huis met concrete ideeën en plannen om onze sport binnen je vereniging een nieuwe impuls te geven. Zo kan je vereniging een stap zetten richting de toekomst #Verenigingsontwikkeling. Naast de workshops organiseren we ook een aantal inspiratiesessies. Doe ook mee!

Locatie: Landstede Sportcentrum Zwolle
Datum: zaterdag 29 februari 2020
Tijd: vanaf 10.00 uur

Het belooft een erg interessante dag te worden voor zowel grote als kleinere verenigingen, voor ervaren en minder ervaren bestuurders en voor (technisch) kaderleden/vrijwilligers.

Bekijk het volledige programma op onze Congrespagina en schrijf je in voor de workshops: in totaal heb je de keuze uit maar liefst 13 interessante inspiratiesessies, over de meest uiteenlopende thema’s. Van ledenwerving tot het werven meer vrijwilligers en van nieuwe inzichten voor bestuurders en van het aantrekken tot sponsoren tot Oldstars Tafeltennis.