Sinds de livegang van het PingPongbaas reserveringssysteem maken al veel verenigingen intensief gebruik van hun reserveringsdashboard. Er zijn al meer dan 3.000 tafels gereserveerd met gebruik van de app. Woensdagavond 19 augustus om 19.30 uur is er een nieuw webinar voor verenigingen die al gebruik maken of graag gebruik willen maken van het reserveringssysteem. 

PingPongbaas webinar op 19 augustus
Ontwikkelaar Sportunity en de Nederlandse Tafeltennisbond nemen deelnemers mee in de ontwikkelingen die het reserveringssysteem al heeft doorgemaakt en vertellen over toekomstplannen. Zo laten we tijdens deze webinar onder andere zien hoe de betaalfunctie voor reserveringen gaat werken, wat dit voor invloed heeft op het reserveren van een tafel voor leden en niet-leden en we nemen jullie mee in overige nieuwe instelmogelijkheden.

Je kunt je aanmelden voor de webinar door dit formulier in te vullen.

 Nieuwe functies in het reserveringssysteem
Er wordt hard gewerkt aan doorontwikkelingen in het PingPongbaas reserveringssysteem. In dit artikel lees je meer over ontwikkelingen die al live zijn. Ondertussen zijn er weer een aantal nieuwe instelmogelijkheden toegevoegd aan het dashboard.

Vooruit reserveren
Je kunt in het dashboard nu instellen hoeveel dagen van tevoren een speler een tafel mag reserveren. Zo kun je voorkomen dat spelers langere tijd vooruit al tafels bezet houden, bijvoorbeeld op gewilde tijdstippen.

Aantal reserveringen
Ook kan je nu instellen hoeveel reserveringen een speler achter elkaar mag inplannen, hoeveel reserveringen iemand tegelijkertijd ingepland mag hebben staan en hoeveel reserveringen iemand maximaal per dag mag maken.

Aantal spelers
Je kunt vanaf nu in je dashboard instellen hoeveel spelers er minimaal nodig zijn om een tafel te kunnen reserveren. Je kunt er ook voor kiezen om een maximaal aantal spelers in te stellen, waardoor het bijvoorbeeld niet mogelijk is om met meer dan twee personen één tafel te reserveren.

Bijzondere openingstijden
Het is nu mogelijk om ‘bijzondere openingstijden’ in te stellen. Denk aan vakanties of ingeplande trainingsgroepen waardoor er tijdelijk geen mogelijkheid is om tafels te reserveren. We hebben daarom de mogelijkheid toegevoegd om periodes in te stellen waarop er niet gereserveerd of juist flexibeler gereserveerd kan worden.

Zo reserveer je een tafel!
Spelers kunnen eenvoudig via de PingPongbaas app een tafel reserveren bij een vereniging die gebruik maakt van het reserveringssysteem. Bekijk onderstaande video voor een uitleg.

De PingPongbaas app is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.