Videma heeft onlangs na onderhandelingen een nieuwe brancheovereenkomst gesloten met NOC*NSF. Onze collectieve overeenkomst met Videma liep af op 30-06-2021.

Door deze nieuw gesloten brancheovereenkomst met NOC*NSF kunnen wij onze verenigingen wederom een collectieve regeling aanbieden. Deze regeling houdt in dat aangesloten verenigingen een korting van 19,5% ontvangen op het reguliere tarief. Op 16 november hebben wij alle verenigingen via e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe overeenkomst.

De nieuwe overeenkomst geldt, met terugwerkende kracht, vanaf 1 juli 2021. De afdracht voor 2021 bedraagt € 130,00 (excl. btw). Voor juli tot en met december 2021 zal er middels een factuur 50% in rekening gebracht worden. In 2022 volgt een nieuwe factuur met de afdracht voor het hele jaar.

Maakt uw vereniging al gebruik van onze collectieve regeling?
Indien u de regeling wenst voort te zetten hoeft u niets te doen.
Wenst u de collectieve regeling te beëindigen? Stuur dan vóór 22 november 2021 een mailtje naar boer@tafeltennis.nl.

Verenigingen met een eigen accommodatie of kantine in eigen beheer, die muziek ten gehore brengen of televisieprogramma’s en/of films vertonen, hebben te maken een aantal wet- en regelgevingen. Dat betekent dat voor het ten gehore brengen van muziek (Sena en Buma/Stemra) en het vertonen van televisieprogramma’s en films (Videma) een afdracht betaald moet worden. Lees hier meer over op https://www.nttb.nl/kenniscentrum/bumastemra/.

Is uw vereniging niet aangesloten bij bovengenoemde organisaties, maar draai je als vereniging wel muziek of vertoon je tv-beelden, dan loop je het risico op een boete bij controle.

Indien u uw vereniging voor 2022 wilt aanmelden voor de collectieve regeling, stuur dan vóór 1 december 2021 een e-mail naar boer@tafeltennis.nl.