Miranda Biesbroek

In de eerste volledige werkweek van 2020 hebben we een nieuwe collega verwelkomd op het bondsbureau van de Nederlandse Tafeltennisbond in de naam van Miranda Biesbroek (foto).

Zij neemt voor twee dagen in de week een deel van de werkzaamheden over die voorheen door Mariska de Boer op de financiële administratie werden gedaan. Miranda zal daarnaast twee dagen per week werkzaam zijn in een financieel administratieve functie voor de Judobond, die in hetzelfde pand aan de Kelvinbaan in Nieuwegein is gevestigd. Wij heten Miranda van harte welkom en wensen haar veel succes binnen onze organisatie. Ineke de Graaf heeft de ledenadministratie overgenomen van Mariska de Boer.

Als tijdelijke vervanger voor Tessa Hexspoor is een uitzendkracht aangenomen. Ouarda Bouchagratan zal voorlopig een deel van haar taken qua financiële administratieve verrichten, tot Tessa weer terug is.

Hoofd Sportparticipatie
Ander nieuws binnen onze organisatie: Marthijn van der Wal is met ingang van 1 januari benoemd tot Hoofd Sportparticipatie. Hij is leidinggevende van de afdeling geworden, waarvoor Sven Groot (Jeugdsport) en Ineke de Graaf (Beleidsmedewerker) werkzaam zijn.