Op zaterdag 13 november en zondag 14 november houdt de NTTB afdeling ZuidWest een Jeugdranglijst-, B-Jeugdranglijst- en A-Jeugdranglijsttoernooi, dit jaar aangevuld met 2 primeurs (O23 op beide dagen en beginnerstoernooi). Dit is bovendien het eerste Jeugdranglijstweekend van het nieuwe seizoen en na de Corona onderbreking.

Naast het N-Event met Jeugdranglijst-, B-Jeugdranglijst- en A-Jeugdranglijsttoernooi, dat al sinds 2012 bestaat, zijn er twee bijzondere primeurs.

Onder-23 
Een onder-23 toernooi voor alle niveaus. Dit past bij de bevindingen uit het Jeugdonderzoek waaruit blijkt dat jongeren die de volwassen leeftijd bereiken, de overstap naar de senioren vaak nogal groot vinden. Door het organiseren van toernooien met (alleen) jongvolwassenen spelen we in op deze behoefte. Om te zorgen dat iedereen op zijn eigen spelniveau kan spelen, is op zaterdag het toernooi voor lage ratings (lager dan 1200 voor dames en lager dan 1300 voor heren; peildatum: 20
oktober) en op zondag voor middelhoge en hoge ratings.

Beginnerstoernooi
Op zaterdag is een beginnerstoernooi, voor iedereen die nog niet zo lang tafeltennist en bijvoorbeeld nog geen competitie speelt. Dit wordt het eerste toernooi waarbij alle NTTB-leden tot 23 jaar (geboren in 1999 of later), van beginners tot degenen die tot de top behoren, uitgenodigd worden om een leuk toernooi te spelen in Sporthal T-Kwadraat in Tilburg.

Zaterdag 13 november is het Onder 23 (lage rating) + Jeugd Ranglijst + Beginners Toernooi.

Zondag 14 november is het Onder 23 toernooi (hoge rating), het A- en B-Jeugd Ranglijst toernooi.

Kijk hieronder voor alle informatie:

Uitnodiging toernooi Tilburg zaterdag 13 november 2021
Inschrijfformulier toernooi Tilburg zaterdag 13 november 2021
Uitnodiging beginnerstoernooi Tilburg zaterdag 13 november 2021

Inschrijfformulier toernooi Tilburg zondag 14 november 2021
Uitnodiging Toernooi Tilburg zondag 14 november 2021