Op dinsdagavond 30 november (19.30 – 22.00) organiseert de Tafeltennisbond op verzoek van TTV Return Oss de trainersworkshop Table Stars Challenge. De workshop vindt plaats bij TTV Return Oss in Oss en wordt gegeven door Sven Groot (Tafeltennisbond).  Jeugdtrainers van andere verenigingen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis workshop. 

Jeugdtrainers kunnen het lesprogramma Table Stars Challenge inzetten om beginnende tafeltennissers de basisvaardigheden van de tafeltennissport bij te brengen. Met Table Stars Challenge leren de kinderen de basistechniek tafeltennis, de bijbehorende spel- en gedragsregels en ze leren hoe je een wedstrijd kunt tellen én spelen. Wil je net als Return Oss een Table  Stars trainersworkshop bij jou in de omgeving? Neem dan contact op via groot@tafeltennis.nl

Over de workshop
In de workshop leer je alles over Table Stars Challenge en het lesgeven aan jonge jeugdspelers. De workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag, het grootste deel van de workshop vindt plaats in de zaal. De workshop is geschikt voor trainers met én zonder trainersdiploma. Voor gediplomeerde trainers telt de deelname aan de workshop mee voor licentiebehoud.

Wil je meedoen aan deze workshop? Meld je dan aan uiterlijk woensdag 24 november aan door je naam, vereniging en bondsnummer op de mail te zetten naar groot@tafeltennis.nl.

Wanneer: Dinsdag 30 november 2021
Waar: Return Oss
Adres: Amsteleindstraat 108A, 5345 HB Oss
Tijd: 19.30 – 22.00 (19.15 inloop)

Corona maatregelen
In overleg met de sportvereniging vragen we deelnemers bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs, dan kunt u ook gebruik maken van de horecafaciliteit en ontvangt u bij binnenkomst een gratis bakje koffie/thee.