Marieke Meijer is de nieuwe Afdelingsondersteuner van de afdeling ZuidWest. Ze stelt zich voor. Welkom Marieke en veel succes en plezier gewenst!

“Graag stel ik me aan jullie voor, als kersverse afdelingsondersteuner van ZuidWest. Ik ben Marieke Meijer en ben 37 jaar. Samen met mijn vriend Marco hebben we 2 kinderen. Lisa, onze dochter van 7 jaar, en Daan onze zoon van 4 jaar. Met z’n vieren zijn we woonachtig in het mooie Heesch (Gemeente Bernheze). Zelf tafeltennis ik bij TTV Maashorst in Uden. Ik ben via Marco 13 jaar geleden besmet geraakt met het tafeltennisvirus en beleef er dan ook heel veel lol aan. Naast het spelen zelf maak ik ook onderdeel uit van het bestuur van TTV Maashorst en ben daar vice-voorzitter. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Maatschappelijke Zaken.”

“Als afdelingsondersteuner wil ik me gaan inzetten om te verenigen. Te verenigen tussen de verenigingen en de krachten met elkaar te bundelen, met wat mij betreft als doel: de tafeltennissport in zijn geheel groter en bekender te maken in ZuidWest. Dit zal ik doen door het afdelingsbestuur te ondersteunen, in contact te zijn met verenigingen en de schakel te vormen tussen de verenigingen en het Bondsbureau. Persoonlijk draag ik het inclusiesporten een warm hart toe. Hier zal ik me dan ook hard voor maken om dit volledig te benutten binnen het verenigingsleven.”

“Ik zal de komende periode met alle verenigingen per mail contact zoeken. Ook zal ik met enige regelmaat verenigingen gaan bezoeken. Mocht je vragen hebben of iets anders willen bespreken, bel of app mij dan via: 06 18794307 of mail via afdelingsondersteuner@nttb-zuidwest.nl.”

“Ik hoop van harte op een mooie, fijne, maar vooral ondersteunende samenwerking!”

Met sportieve groet,

 Marieke Meijer.