Gezocht: vrijwilligers die een paar uur per maand over hebben en deze nuttig en dankbaar willen besteden als bestuurslid van de afdeling ZuidWest.

Afdeling ZuidWest van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) heeft op dit moment 2 bestuursleden: penningmeester Mick van Hoof en voorzitter Jeroen Zoon. De afdeling streeft er naar om bij de eerstvolgende ALV met een bestuur van 3 of 4 bestuursleden te zijn en is daarom op zoek naar 1 of 2 bestuursleden.

We zijn op zoek naar een paar mensen die een paar uurtjes per maand over hebben en deze nuttig, leerzaam, enerverend en dankbaar willen besteden. Als bestuurslid van één van de acht afdelingen van de NTTB vorm je samen met andere bestuursleden het ‘dagelijks bestuur’ dat het landelijke beleid vertaalt naar de tafeltennisactiviteiten in Zeeland en Brabant. Deze activiteiten zijn vastgelegd in een jaarplan, dat elk jaar door de afdeling wordt voorgelegd aan het Hoofdbestuur en uiteindelijk wordt vastgesteld door de Bondsraad van de NTTB. Het bestuur krijgt hierbij uitvoerende hulp van de afdelingsondersteuner.

 

Wat is de tijdsinvestering? Uiteraard geldt voor elke vrijwilligersfunctie dat er veel tijd in gestoken kan worden. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Gelet op de bestaande organisatie in de afdeling ZuidWest is een structurele tijdsbesteding van gemiddeld minimaal drie uur per week te verwachten. Het bestuur van de afdeling komt één keer per maand (online) bijeen. Het afdelingsreglement van de NTTB schrijft voor dat er jaarlijks minimaal één Afdelingsledenvergadering wordt georganiseerd.

Wie ben jij? Een vrijwilliger met een groot hart voor sport. Je vindt het leuk om mee te denken over initiatieven binnen de sport en je bent graag een belangrijke schakel tussen de verenigingen en de NTTB.

Wat hebben wij te bieden? Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin jij je persoonlijk kunt ontwikkelen en een bijdrage kunt leveren aan de sport. Je krijgt volop kansen om invulling te geven aan bestuurlijke en organisatorische ambities. In overeenstemming met het declaratiebesluit van de NTTB kunnen gemaakte kosten worden vergoed.

Interesse? Wil je meer informatie, heb je vragen of hebben we met het voornoemde jouw interesse gewekt, dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt bellen of mailen met Jeroen Zoon (voorzitter@nttb-zuidwest.nl, 06-39387808) of met Marieke Meijer (afdelingsondersteuner, afdelingsondersteuner@nttb-zuidwest.nl, 06-18794307). Dan maken we een afspraak. Wie weet ga jij samen met Jeroen en Mick een nieuw bestuur vormen!