Het eerste herenteam van Arnemuiden is onlangs kampioen geworden in de landelijke 3e divisie. Voor de komende najaarscompetitie zoekt het team versterking om uit te komen in de 2e divisie. Het team, bestaande uit Marc Hackenberg, Jeroen de Heide, Herbert Keijman en Wilbert Poppe is voor de derde keer kampioen op rij kampioen geworden. Nu Wilbert Poppe een stapje terug doet, is er plaats voor versterking in het team.
Met Hackenberg en De Heide die ervaring hebben op een hoger niveau en afgelopen seizoen een winstpercentage rond de 80% noteerden in de landelijke 3e divisie en Herbert Keijman, die afgelopen seizoen in zijn debuut in de landelijke 3e divisie opluisterde  met een winstpercentage van 42%, wil het team graag een stabiele tweede divisionist worden. Hiervoor wordt gezocht naar een speler met een niveau van minimaal 67% landelijke 3e divisie. Er is ruimte voor het spelen van 7 à 8 wedstrijden.
Arnemuiden speelt haar thuiswedstrijden op zaterdag in haar eigen verenigingsgebouw Matchpoint ’82. Naast fanatisme tijdens de wedstrijden vindt het team ook gezelligheid rond de wedstrijden erg belangrijk.

Mocht je belangstelling hebben, neem dan voor 23 mei contact op met Jeroen de Heide (jdeheide@hotmail.com / +31 6 51556372