foto-brammarinus

In ons team zochten we naar verjonging en dat hebben we gevonden. Bram Marinus heeft zichzelf voorgedragen als bestuurslid aan het hoofdbestuur en is door het afdelingsbestuur A.I. benoemd. Bram zal zichzelf verkiesbaar stellen in de aankomende ALV.

Even voorstellen

Ik ben Bram Marinus, ik ben 27 jaar en speel al 16 jaar tafeltennis. Bij de ALV heb ik aangegeven dat ik graag eens mee wou kijken hoe het ging in het afdelingsbestuur. Zelf ben ik nu 1 jaar secretaris bij onze tafeltennisvereniging en 2 jaar lid van het bestuur. Ik doe dit met alle plezier. Nu ik gehoord heb dat er binnen de afdeling naar bestuursleden gezocht wordt, ben ik benieuwd wat hier bij komt kijken. Na wat gesprekken te hebben gevoerd, merkte ik dat het me erg beviel. Hierdoor heb ik met het afdelingsbestuur overlegd en ben ik tot A.I. bestuurslid van het afdelingsbestuur ZuidWest benoemd. Hopelijk kunnen we het met de aankomende ALV officieel maken.

Zoals ik hiervoor al zei speel ik al 16 jaar tafeltennis. Van deze 16 jaar speel ik ongeveer 10 jaar competitie. Momenteel speel ik in de 6e klasse. Samen met 4 vrienden ben ik ooit begonnen met tafeltennissen en dat was zo leuk dat ik het nu nog steeds doe. Ook begon ik me meer bezig te houden met hoe het gaat met de club en dit heeft me 2 jaar geleden doen besluiten om me verkiesbaar te stellen als bestuurslid. Dit heb ik 1 jaar als algemeen bestuurslid gedaan en vorig jaar ben ik officieel tot secretaris verkozen. Dit bevalt me tot nu toe heel erg goed en daarom wil ik graag lid worden van het afdelingsbestuur om met een jonge en frisse blik mijn ogen te werpen om van onze afdeling een nog betere te maken.

Afdelingsbestuur

Het zal u niet ontgaan zijn dat het lastig is om een afdelingsbestuur te vormen. Dat is iets dat ik zelf niet zo goed begrijp, want het is enorm leerzaam, interessant en vooral leuk om te doen! Daarnaast geeft het mij veel voldoening om als vrijwilliger iets voor anderen te kunnen betekenen, maar dat hoef ik u als verenigingsbestuurder vast niet uit te leggen. Dat vindt gelukkig ook Bram Marinus, onze nieuwe secretaris a.i. Hij zal zichzelf voorstellen verderop in deze mailing. We zijn verheugd met de komst van Bram in ons bestuur en hij zal zich naast zijn rol als secretaris voornamelijk bezighouden met het communicatieplan. Welkom Bram!

Naast Bram, Mick en mijzelf is er nog steeds ruimte en behoefte aan meerdere bestuursleden. Het kost u maar een paar uur per week aan tijd (ongeveer 1 Champions League wedstrijd) en het is vooral leuk werk. Dus bij deze nogmaals een oproep aan u en aan uw leden om ons bestuur te komen versterken.