De tafeltennisvakantie is bij de meeste verenigingen weer voorbij! De eerste ballen zijn weer geslagen dus tijd om jullie te informeren over de 1e ronde van de Table Stars Duo competitie.

Dit seizoen spelen we de wedstrijden weer bij verschillende verenigingen in de buurt in de regio’s Oost, Midden en West.Alle (beginnende) jeugdspelers met een ELO-rating onder de 300 mogen deelnemen. In de bijlage mail ik je de uitnodiging met alle informatie!De data zijn:

Zondag 24 september                 Zondag 22 oktober
Zondag 19  november
Zondag 10 december finale    

We starten elke ronde met een gezamenlijke warming up, dan spelen we de wedstrijden en sluiten af met een leuk eindspel.Het programma start om 10 uur en rond 12.15 uur sluiten we de leuke en sportieve ochtend af.

Voor de 1e ronde van 24 september a.s. ontvang de coördinatoren, van de betreffende regio (zie uitnodiging), graag  de inschrijvingen uiterlijk donderdag 21 september! Verzoek om van deelnemers de naam, geboortedatum en bondsnummer door te geven.We hebben weer zin om te starten!

Meer informatie

Heb je vragen laat het ons weten.Erik van Veenendaal (regio Oost)John de Vet (regio Midden)Adriënne Suijkerbuijk (regio West)

Met vriendelijke groet,
Adriënne Suijkerbuijk
06-28632820