Beste Mensen,

In deze e-mail tref je informatie aan over een TT3-opleiding in Rotterdam die ook open staat voor deelnemers uit ZuidWest.

Over de compacte tafeltennistrainer niveau 3 opleiding (TT3)

Afdeling West organiseert in samenwerking met de landelijke bond een compacte TT3 opleiding. Inhoudelijke informatie over de opleiding vind je op de afdelingssite van West (https://west.nttb.nl/schrijf-je-in-voor-tt3-training/), algemene informatie over de TT3 opleiding vind je op https://www.nttb.nl/opleidingen/trainer/tafeltennistrainer-3/. Voor leden van afdeling ZuidWest geldt een andere regeling voor de kosten, zie verderop.
De opleiding vindt in eerste instantie online plaats, de praktijkdagen worden op een nader te bepalen moment ingepland. De opleidingsdata 12/13 december & 19/20 december blijven staan, dit zijn digitale bijeenkomsten. De sessies vinden overdag plaats maar de tijdsduur zal ingekort worden. Wanneer het veilig genoeg wordt geacht door de NTTB dan worden de praktijkdagen (naar schatting is dat 1 weekend) in overleg met de cursisten ingepland.

Inschrijven
Als je wilt deelnemen aan de TT3 opleiding compact dan ontvang ik graag een bevestiging van inschrijving, dat kan door mij een e-mail te sturen waarin je schijft dat je deelneemt aan de TT3 opleiding. De inschrijving is definitief zodra het contract met afdeling ZuidWest is getekend. In dat contract worden de financiële afspraken vastgelegd.

Graag ontvang ik bij deelname de volgende gegevens van je:
–        Volledige naam (komt op je diploma te staan)
–        E-mailadres
–        Huidige trainerslicentie (geen/TT1/TT2)
–        Bondsnummer
–        Geboortedatum
–        Geboorteplaats (komt op je diploma te staan)

Let op! De inschrijving is pas definitief als de cursist het contract tussen de eigen afdeling en de vereniging/cursist heeft getekend. Nadat dit is gedaan wordt de factuur voor het inschrijfgeld naar de betreffende vereniging/cursist verstuurd.

Opmerking over de stageperiode

Een onderdeel van de opleiding is ook het maken van (praktijk)opdrachten & stage lopen bij een tafeltennistrainer. Marcel Kraa (coördinator opleidingen NTTB) heeft aangegeven dat er soepel wordt omgegaan met het kiezen van een praktijkbegeleider. Bij voorkeur uiteraard een gediplomeerde trainer niveau 4 of 5, maar een TT3 (collega) trainer zou ook volstaan voor deze keer.

Kosten

Omdat het theoriegedeelte van de opleiding deels digitaal zal zijn kost de opleiding €853,50 in plaats van de gebruikelijke € 1058,50. Voor de eerste 2 deelnemers uit afdeling ZuidWest kunnen we deze opleiding aanbieden met een korting van €453,50. Je betaalt dan dus slechts €400. Hiervoor dien je wel een contract te ondertekenen dat je de overige kosten alsnog betaalt als je de opleiding niet tijdig afrondt.

Is dit iets voor jou, als verenigingstrainer, of voor jullie, als vereniging? Dan horen we ’t graag snel, want vol = vol!
De inschrijving voor deze opleiding sluit op 6 december. Meld je s.v.p. uiterlijk 1 december bij ondergetekende, dan hebben we nog tijd voor het maken van de financiële afspraken.
Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Ineke de Graaf
Coördinator Afdelingsondersteuning
Kelvinbaan 48, 3439 MT Nieuwegein | Postbus 2650, 3430 GB Nieuwegein
graaf@tafeltennis.nl | M: 06 212 82 052 
www.nttb.nl | www.tafeltennis.nl | www.pingpongbaas.nl 
Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | LinkedIn