Dit najaar, op dinsdag 29 oktober en dinsdag 12 november, wordt een TT1 (Tafeltennisbegeleider) cursus gegeven bij TTV De Batswingers in sporthal Achter de Tuintjes te Gilze. Tijdens deze opleiding van twee workshops leer je meer over de tafeltennissport en over het begeleiden van jeugdteams. Ideaal voor ouders, oudere junioren en andere vrijwilligers die jeugd of een jeugdteam begeleiden bij toernooien of competitiewedstrijden en die nog weinig ervaring hebben met begeleiden in het tafeltennis. Zaken als ‘Hoe wordt een speler benaderd die net verloren heeft?’ of ‘Wat doet de begeleider en wat doet de aanvoerder?’ Een leerzame en leuke korte opleiding en soms een klein beetje ‘huiswerk´.

De twee workshops starten steeds om 19:30 uur en eindigen om 22:30 uur. Deelnemers kunnen inschrijven voor € 8,=. Doe jij ook mee?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met de docent, John de Vet (john@batswingers.nl), of met de afdelingsondersteuner Tamara Jacobis (afdelingsondersteuner@nttb-zuidwest.nl).