TTV Valkenswaard heeft enkele jeugdteams. Het niveau verschilt van beginnend tot aan de landelijke competitie. Voor één van de twee trainingsavonden zijn we op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer, vanaf het nieuwe seizoen. Vanuit de club word je ondersteund door vrijwilligers, welke mee kunnen trainen en/of begeleiden. Daarnaast sta je in contact met de hoofdtrainer (TT3).

Ervaring als tafeltennistrainer is gewenst, een trainersdiploma is een pré. Tafeltennis je zelf en wil je je verder ontwikkelen als trainer, dan horen we je ook graag. Wil je een trainersdiploma behalen, dan nemen we dit in het gesprek mee. Er is geen groot budget, maar een vergoeding is van toepassing. Ben je niet elke week beschikbaar, dat hoeft geen probleem te zijn. Aan de andere kant is uitbreiding naar de senioren ook mogelijk. Graag gaan we met je het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden. Een reactie kan gestuurd worden naar secretaris@ttv-valkenswaard.nl

Ben jij als Club ook op zoek naar een nieuwe trainer? Mail je vacature naar secretaris@nttb-zuidwest.nl. Dan kunnen we kijken waar we jouw club in kunnen ondersteunen. Neem ook anders een kijkje op tafeltennismarkt.nl Hier kun je ook zelf als club een advertentie op zetten!