Meer mensen meer laten genieten van de tafeltennisport en de meest toegankelijke sport van Nederland worden, dat is onze ambitie. Samen met de bijna 500 tafeltennisverenigingen in Nederland zet de NTTB zich in voor de tafeltennissport, op recreatief en op wedstrijdniveau.

 

Vanuit het Bondsbureau aan de Kelvinbaan in Nieuwegein werken onze collega’s aan de promotie en uitvoering van de tafeltennissport. Dat doen we volgens onze kernwaarden: Samen, Open, Ondernemend en Vitaal.
De afdeling Wedstrijdsport is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van de landelijke NTTB evenementen, competities en toernooien. Dat doen we niet alleen, maar samen met alle betrokken vrijwilligers, zoals competitieleiders, toernooiorganisatoren en scheidsrechters.

Voor de afdeling Wedstrijdsport zijn we per 1 oktober 2023 op zoek een enthousiaste en veelzijdige

Medewerker Wedstrijdsport m/v/x (0,4 fte)

 

Wat worden je taken?

  • Je onderhoudt vanuit het Bondsbureau de contacten/relaties met de verschillende stakeholders (o.a Competitiecommissie, competitieleiders en Scheidsrechterscommissie) op het gebied van competitiezaken;
  • Je onderhoudt vanuit het Bondsbureau de contacten/relaties met de verschillende toernooi-organisatoren en biedt hen de nodige ondersteuning vanuit het Bondsbureau;
  • Je zorgt voor de administratie, registratie en afwikkeling van wedstrijd gerelateerde zaken;
  • Je zorgt voor de nazorg van de activiteiten met alle betrokkenen (declaraties, facturen, etc).binnen wedstrijdsport;
  • Je bent betrokken in de organisaties van onze NTTB evenementen (o.a. NK, Masters, interlands);
  • Je bent betrokken bij de evaluaties van de activiteiten;
  • Je voert diverse administratiewerkzaamheden (NAS – NTTB Administratiesysteem) uit op het gebied van wedstrijdsport;
  • Je werkt samen met de NTTB App werkgroep t.b.v. het Digitale Wedstrijdformulier;
  • Je werkt samen met en rapporteert aan het Hoofd Wedstrijdsport.

 

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding, met daarnaast enkele jaren werkervaring. Je bent servicegericht, communicatief en organisatorisch sterk, accuraat en denkt actief mee. Je bent een teamspeler die ook gewend is zelfstandig te werken, houdt het overzicht in drukke tijden en weet op een professionele wijze (digitaal) te communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk. Affiniteit met de tafeltennissport is een pré.

 

Wat bieden we?

Wij bieden een afwisselende, zelfstandige functie bij een professionele sportorganisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen. De werkdagen kunnen in overleg afgestemd worden, alsmede de balans tussen de kantoordagen en het werken vanuit huis.

Het betreft een overeenkomst t/m 31 december 2024 met een proeftijd van een maand. Onze insteek is te gaan voor een langere samenwerking.
De vergoeding is gebaseerd op schaal 6 van de CAO sport. Reiskosten worden conform het declaratiebesluit apart vergoed.

Mocht je enthousiast geworden zijn voor deze functie, stuur dan een motivatiebrief, voorzien van je CV, aan de Nederlandse Tafeltennisbond, t.a.v. Antoinette de Jong naar: jong@tafeltennis.nl. Een sollicitatie waarin je je zelf voorstelt in een video mag ook. Begin september worden de 1e ronde gesprekken ingepland.

Als je vragen over deze functie hebt, kan je contact opnemen met Robbert Stolwijk, Hoofd Wedstrijdsport via 06-50404311 of stolwijk@tafeltennis.nl. Meer informatie over ons vind je op www.nttb.nl.